Υποχρεωτική Κατάρτιση Προσωπικού Επιχειρήσεων Τροφίμων (Πιστοποίηση ΕΦΕΤ)

efet

 

Το CONSUL  A.E. Kέντρο Δια Βίου Μάθησης, ως Πιστοποιημένος Φορέας Κατάρτισης,  υλοποιεί προγράμματα  υποχρεωτικής κατάρτισης για το προσωπικό των  επιχειρήσεων τροφίμων, που θέλουν να αποκτήσουν πιστοποίηση ΕΦΕΤ εφ' όρου ζωής.

 

Θεσμικό πλαίσιο

Tο προσωπικό (εργοδότες και εργαζόμενοι)  των επιχειρήσεων που ασχολούνται με την παραγωγή ή τη διάθεση τροφίμων καθώς και με την επεξεργασία, την αποθήκευση, το λιανικό εμπόριο, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική και τα εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων,  έχουν την υποχρέωση  να καταρτίζονται  σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων  (νομοθετική απαίτηση της ΚΥΑ 487/2000) σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται στην Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-07.

 

Ποιους αφορά

Tο προσωπικό (εργοδότες και εργαζόμενους )  των επιχειρήσεων τροφίμων.

 

Θεματολογία προγραμμάτων

Η θεματολογία των προγραμμάτων είναι αυτή που έχει ορίσει ο ΕΦΕΤ για τα συγκεκριμένα προγράμματα.

Λεπτομέρειες προγράμματος

Διάρκεια:

Τα προγράμματα έχουν διάρκεια 10 ώρες (διεξάγονται σε 2 ημέρες)

Κόστος:

80 ευρώ (με δυνατότητα έκπτωσης)

 

Τρόπος παρακολούθησης:

Δια ζώσης (με φυσική παρουσία), εφόσον οι περιστάσεις εξαιτίας της πανδημίας COVID-19 το επιτρέπουν.

Εναλλακτικά, λόγω των εν εξελίξει ειδικών περιστάσεων εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19, οι οποίες απαιτούν κοινωνική αποστασιοποίηση, Εξ αποστάσεως (σύγχρονη e-learning διδασκαλία) με παρακολούθηση από το σπίτι σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες.

Τα μαθήματα έχουν ενσωματωμένα στοιχεία διαδραστικότητας, ώστε να εξασφαλίζουν την ενεργό συμμετοχή των εκπαιδευομένων και υλοποιούνται από καθηγητή με μεγάλη εμπειρία στη διαδικτυακή εξ αποστάσεως διδασκαλίας.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος , στους συμμετέχοντες θα  δοθεί Βεβαίωση συμμετοχής. Σε «δεύτερο χρόνο» ο ΕΦΕΤ θα ορίσει ημερομηνίες και χώρο διενέργειας εξετάσεων για όσους έχουν επιτυχώς ολοκληρώσει τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και στους επιτυχόντες των εξετάσεων ο ΕΦΕΤ θα εκδώσει ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ με ισχύ εφ' όρου ζωής.

 

Πληροφορίες | Εγγραφές

Σχετικά με την εκπτωτική πολιτική καθώς και για περαιτέρω πληροφορίες,  μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα των κατά τόπους γραφείων  της εταιρείας μας:

- Αθήνα: 2104919360

- Καλαμάτα: 2721025286

- Αγρίνιο: 2641551515

- Πύργος: 2621037361

- Άρτα: 2681026643

- Σπάρτη: 2731089185

- Κυπαρισσία: 2761062139

- Λεχαινά: 2623024114

- Λέρος: 2247022323

- Υπόλοιπες Περιοχές: 2155555500


Σε όσους κάνουν ΑΙΤΗΣΗ, η εταιρεία μας εκδίδει Προσωρινή Βεβαίωση που τους καλύπτει σε περίπτωση ελέγχου από τις Υγιειονομικές Υπηρεσίες έως και την Υλοποίηση του προγράμματος.

 

Δυνατότητα συμμετοχής απ΄όλη την Ελλάδα.

Εφόσον ενδιαφέρεστε για το πρόγραμμα, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα έλθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας.

 

 

Σας ενδιαφέρει το πρόγραμμα;

 

Υποχρεωτικό!
Ελέγξτε την ορθότητα του email
Ελέγξτε την ορθότητα του τηλεφώνου
Υποχρεωτικό!
Invalid Input


Θα απαντήσουμε άμεσα στο αίτημά σας.

Το CONSUL A.E. Kέντρο Δια Βίου Μάθησης επεξεργάζεται τα παραπάνω δεδομένα σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Το CONSUL A.E. Kέντρο Δια Βίου Μάθησης επιθυμεί να σας ενημερώνει για καινούργια επιμορφωτικά προγράμματα, δράσεις συμβουλευτικής καθοδήγησης και άλλα νέα σχετικά με τις δραστηριότητές του, μέσω της αποστολής ενημερώσεων (newsletter). Εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να λαμβάνετε newsletter σχετικά με τα ανωτέρω από την εταιρεία μας. Είναι επίσης στη διακριτική ευχέρειά σας να άρετε την συγκατάθεσή σας, όποτε το επιθυμείτε.

Eπιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις (newsletter) για επιμορφωτικά προγράμματα, δράσεις συμβουλευτικής καθοδήγησης και άλλα νέα σχετικά με τις δραστηριότητές του CONSUL A.E. Kέντρο Δια Βίου Μάθησης.


Υποχρεωτικό!