Ομάδα Ψυχοεκπαίδευσης Ενηλίκων

Είναι γεγονός πως μαθαίνοντας να προστατεύουμε τον εαυτό μας από τοξικότητες και να δημιουργούμε ειλικρινείς σχέσεις με τους σημαντικούς άλλους αυξάνουμε τις πιθανότητες να μειώσουμε το άγχος που είναι γνωστό ότι όταν ξεπερνά τα φυσιολογικά επίπεδα δημιουργεί ψυχοσωματικά προβλήματα.

 

Που απευθύνεται

Σε όλους τους ενήλικες

 

Θέματα που θα αναλυθούν στην ομάδα

· Ανθρώπινες σχέσεις και επικοινωνία.
· Ενίσχυση αυτοεκτίμησης.
· Τεχνικές λειτουργικής επικοινωνίας και μείωσης άγχους.
· Τεχνικές αντιμετώπισης κρίσεων πανικού.

 

Λεπτομέρειες

· Οι συνολικές συναντήσεις της ομάδας θα είναι 6.
· Η διάρκεια της ομάδας θα είναι 3 μήνες.
· Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη Τετάρτη από 18:00 έως 20:30.
· Συντονισμός ομάδας: Έφη Πολίτη - Ψυχολόγος.

 

Πέρα από τις παραπάνω θεματικές που αφορούν το σύγχρονο τρόπο ζωής και τις σχέσεις που αναπτύσσονται σε αυτό το πλαίσιο, θα προβούμε στα πλαίσια της ομάδας σε βιωματικές ασκήσεις για την ανάπτυξη μιας θετικής εικόνας για τον εαυτό με σκοπό της ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και τη δημιουργία πιο υγιών ερωτικών, φιλικών αλλά και επαγγελματικών σχέσεων.

 

Σας ενδιαφέρει το πρόγραμμα;

 

Υποχρεωτικό!
Ελέγξτε την ορθότητα του email
Ελέγξτε την ορθότητα του τηλεφώνου
Υποχρεωτικό!
Invalid Input


Θα απαντήσουμε άμεσα στο αίτημά σας.

Το CONSUL A.E. Kέντρο Δια Βίου Μάθησης επεξεργάζεται τα παραπάνω δεδομένα σύμφωνα με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Το CONSUL A.E. Kέντρο Δια Βίου Μάθησης επιθυμεί να σας ενημερώνει για καινούργια επιμορφωτικά προγράμματα, δράσεις συμβουλευτικής καθοδήγησης και άλλα νέα σχετικά με τις δραστηριότητές του, μέσω της αποστολής ενημερώσεων (newsletter). Εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να λαμβάνετε newsletter σχετικά με τα ανωτέρω από την εταιρεία μας. Είναι επίσης στη διακριτική ευχέρειά σας να άρετε την συγκατάθεσή σας, όποτε το επιθυμείτε.

Eπιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις (newsletter) για επιμορφωτικά προγράμματα, δράσεις συμβουλευτικής καθοδήγησης και άλλα νέα σχετικά με τις δραστηριότητές του CONSUL A.E. Kέντρο Δια Βίου Μάθησης.


Υποχρεωτικό!